Известие

Collapse
No announcement yet.

картер 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• картер 164

Здравейте колеги та купих аз 164 и добре върви но днес за беля в една дупка /винетка / картера се проби та да питам има ли такава час от някъде да се купи или да се завари дупката е голяма колкото 1 левче парчето го няма . Или да я давам на отпадаци . Колата е 164 бензин 91г 2000к 148к двигатела е перфектен .Колата върви ама сега каво ще се прави не знам .
    Винаги може и по зле!!

заваря се на аргон, но най добрия вариянт е да си вземеш не кърпен 2-ра ръка за около 100лв предполагам, не по малко
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Аз понеже се занимавам с ремонт на коли, доста картери съм носил за заварка и няма никакъв проблем.Сигурно за около 20 ще ти го заварят, а и не се сменя трудно да ти кажа.
      Alfa164 T.S 148++ HP
      Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Щях да кажа, че имам такъв картер, но сбърках
        Last edited by Venci; d.m.y г., 01:37.
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Решението на проблема е Пепи - цветното в Ем. Марков. Всякакви цветни заварки, в твоя случай ще стане. Аз лично бих взел втора употреба здрав. Ти решаваш, ако искаш ще ти обясня къде се намира заварчика.
          Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
          Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
          Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
          Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

картер

Благодаря за съветите колеги Картера го завариха с аргон някъде в София дадох го на един приятел 40лева струваше Сега в неделя ще го слагам. Па и каретата ще сменя на бараката
            Винаги може и по зле!!

Comment

Ммм, няма да отварям друга тема, просто искам да попитам ... Няма ли някакъв начин картера да се предпази ... с някакво платно или нещо от сорта ?! Аз съм с 146 ца, Джуниър ... супер ниска е количката, много внимавам да не влезна в някоя голяма дупка, но въпреки всичко ... случват се и такива неща.
              Рискуваш .... и никога не се обръщаш назад!

Comment

Първоначално публикувано от Daniele Покажи съобщение
                Ммм, няма да отварям друга тема, просто искам да попитам ... Няма ли някакъв начин картера да се предпази ... с някакво платно или нещо от сорта ?! Аз съм с 146 ца, Джуниър ... супер ниска е количката, много внимавам да не влезна в някоя голяма дупка, но въпреки всичко ... случват се и такива неща.
                Мисля, че съм гледал тема за картерите в темата за 145/6 - потърси там. Коментираше се нещо от сорта на предпазни ламарини, но въпреки всичко останах с впечатлението, че картерите на 145/6 са им едва ли не консуматив. Дори имаше хора с по 2-3 сменени картера. Ужас.
                Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Ааа, да ... открих, извинявам се ;(
                  Рискуваш .... и никога не се обръщаш назад!

Comment

За нищо. Лошо няма човек да попита.
                    Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Working...
                    X